VI SÆLGER NU VORES AUTOCAMPER

PRIS: 399.900.- KR. 

At rejse med en autocamper er en speciel måde at rejse på. Autocampere byder i stor stil på stor uafhængighed og dermed også stor frihed, faktisk kan man tale om den ultimative frihed. Hold ferie på anderledes og spændende måde. 

Denne rejseform muliggør at overnatte tæt på oplevelserne, såsom byer, turistattraktioner, naturparker, vandreområder, skiområder og strande. En autocamperplads adskiller sig på mange måder fra campingpladser. Autocamperpladser har åbent 365 dage om året, altså også om vinteren. Ankomst og afrejse er for det meste muligt i døgnets 24 timer. Simple indretninger men frisk vand, afledning af spildevand og toilet, er til rådighed på de fleste pladser. Strøm fra strømsøjler, bliver der mange flere af. Ofte er man selvforsynede med strøm. Ud over campingpladser og autocamperpladser, er der også mulighed for at overnatte på vingårde og landbrug.

Vores autocamper er en McLouis Tandy 635G årgang 2009. Den har kun kørt 82.000 km. Tandy er top modellen fra McLouis, indrettet med sengepladser og seler til 6 personer, den oser af luksus og der er kælet for de små detaljer. Med sine 7.3 meter og en total vægt på 3.500 kg holder den sig lige præcis til det lille kørekort. Den opbygget som alkovemodel med lavbundet chassis med bredere sporvidde i bag som giver rigtig gode køre egenskaber, så du hurtigt vender dig til at køre bilen og føler dig tryg bag rattet. Vognen leveres nysynet og klar til camping. 

Bagerst er den opbygget med en ekstra stor "garage", hvor man vil kunne opbevare det meste, lige fra cykler, scooter, havemøbler(medfølger) osv. 

Camperen er også udstyret med tv og DVD afspiller, stort køleskab på 150 l samt fryser på 26 l. Der er komfur med 4 gasblus samt gasovn med gril. Den er vinterklar med indbygget gulvvarme (220V), varmetråde omkring spildevandstank,  gasfyr til opvarmning af beboelse, specielsyet vinterdækken til førerkabine som kan medfølge hvis dette ønskes. 

Vores Autocamper er udstyreret med anhængertræk og den må trække med 2 tons, bemærk at det som minimum kræver et BE kørekort.

Kontakt

Vi kan kontaktes alle hverdage mellem 8.00 til 16.00 på telefon 97405250.

Vores adresse er:


Bojsen Biler A/S
Hjaltesvej 4
7500 Holstebro

Kontaktperson: Poul Bojsen
E-mail: poul@bojsenbiler.dk

Telefon: 51720225